VEELGESTELDE VRAGEN COOLCAT

Wauw wat hebben we veel positieve reacties gehad op de doorstart van CoolCat. We willen al onze trouwe fans bedanken! De curator van CoolCat maakte op 17 april bekend dat het merk CoolCat in Nederland vanaf 1 mei wordt doorgestart door de eigenaar van America Today (Retail Beheer B.V.).

We zijn erg blij dat het merk CoolCat blijft bestaan. CoolCat is een sterk merk en de klant wist onze webshop goed te vinden. Na 40 jaar kan CoolCat niet zomaar verdwijnen. Daarom gaat CoolCat door als webshop voor kinderkleding voor kids van 4 tot 12 jaar. Op dit moment werken we aan een nieuwe webshop en een nieuwe collectie. Uiteraard zo stoer en rebels als je van ons gewend bent!

Wanneer kan ik de nieuwe collectie verwachten?

Wil je online shoppen, dan moet je nog even geduld hebben! De webshop gaat pas over enkele weken open. Nieuwsgierig? Schijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven. Dan ontvang je meteen een kortingsbon voor je eerste aankoop!

Wanneer gaat de webshop weer open?

Momenteel zijn we bezig om alles opnieuw te regelen zodat de webshop weer open kan. Verder moeten we een nieuwe collectie maken. We verwachten na de zomer open te gaan. So stay tuned!

Welke collectie kan ik straks verwachten?

CoolCat gaat zich volledig richten op kinderkleding voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Wat kinderen zo leuk vonden aan CoolCat is de attitude en fun in onze collectie. Kleurrijk, niet saai en anders dan anders. Deze CoolCat style gaan we behouden in onze nieuwe collectie.

Wat doen jullie met mijn persoonsgegevens?

CoolCat Junior B.V. heeft de klantdatabase overgenomen van CoolCat Nederland. Uiteraard vinden we het belangrijk om ons aan de privacyregels te houden. Daarom hebben we iedereen uit onze database een e-mail gestuurd met hierin de vraag of we zijn of haar persoonsgegevens mogen gebruiken voor CoolCat Junior B.V.. Wil je dit niet, dan kun je dit aangeven door een e-mail te sturen naar; privacy@coolcat.nl Verder houdt CoolCat zich uiteraard aan de regels rondom privacy en de GDPR.

Kan ik een CoolCat cadeaukaart nog inwisselen?

Wij hebben geen mogelijkheid voor het inleveren van cadeaukaarten, ook niet de oude CoolCat cadeaukaarten. Heb je nog een cadeaukaart van het oude CoolCat, dien een claim in bij de curator via dit formulier. Voeg een foto van de barcode op jouw cadeaukaart toe als bijlage. Helaas geeft de curator aan dat de kans op terugbetaling heel klein is.

Wat moet ik doen als ik nog vragen heb over het faillissement?

Voor vragen over het faillissement van CoolCat Nederland en CoolCat Fashionkijk hier

Stel je vraag via e-mail

Heb je een vraag over CoolCat? Stuur ons dan een e-mail.

Mail naar service@coolcat.nl